Wong Jing's Workshop Ltd.
王晶創作室有限公司

 
Filmography
 
Production Company
  赤裸羔羊 (1992)
  香港奇案之強姦 (1993)
  千面天王 (1993)
  新英雄本色 (1994)
  香港奇案之吸血貴利王 (1994)
  戀愛的天空 (1994)
  不道德的禮物 (1995)
  小飛俠 (1995)
  賭聖2街頭賭聖 (1995)
  廟街故事 (1995)
  整蠱王 (1995)
  鼠膽龍威 (1995)
  慈禧秘密生活 (1995)
  赤裸天使 (1995)
  蠟筆小小生 (1995)
  666魔鬼復活 (1996)
  古惑仔激情篇洪興大飛哥 (1999)
  山狗1999 (1999)
  2003赤裸天使 (2003)
  雀聖 (2005)
  野蠻秘笈 (2006)
  有隻僵屍暗戀你 (2008)
 
Filming Company
  赤裸羔羊 (1992)
  千面天王 (1993)
  超級學校霸王 (1993)
  笑俠楚留香 (1993)
  武俠七公主 (1993)
  人皮燈籠 (1993)
  追男仔 (1993)
  香港奇案之強姦 (1993)
  新邊緣人 (1994)
  香港奇案之吸血貴利王 (1994)
  滿清禁宮奇案 (1994)
  滿清十大酷刑 (1994)
  鼠膽龍威 (1995)
  迷魂黨 (1995)
  新紮師兄追女仔 (1995)
  賭聖2街頭賭聖 (1995)
  666魔鬼復活 (1996)
  香港第1凶宅 (1998)
  古惑仔激情篇洪興大飛哥 (1999)
  山狗1999 (1999)
 
Distributor
  香港奇案之吸血貴利王 (1994)