Media Asia Film Company Limited
寰亞電影有限公司

Alias: Media Asia Films
Alias: Media Asia Film Ltd.
 
Filmography
 
Production Company
  伴我同行 (1994)
  女兒紅 (1995)
  野獸刑警 (1998)
  特警新人類 (1999)
  半支煙 (1999)
  紫雨風暴 (1999)
  公元2000 AD (2000)
  愛君如夢 (2001)
  北京樂與路 (2001)
  好心相愛 (2002)
  幽靈人間II鬼味人間 (2002)
  周漁的火車 (2002)
  無間道 (2002)
  這個夏天有異性 (2002)
  無間道II (2003)
  無間道III (2003)
  飛鷹 (2004)
  花好月圓 (2004)
  魔幻廚房 (2004)
  童夢奇緣 (2005)
  求求你表揚我 (2005)
  韓城攻略 (2005)
  頭文字D (2005)
  詛咒 (2005)
  天生一對 (2006)
  放•逐 (2006)
  伊莎貝拉 (2006)
  大搜查之女 (2008)
  神鎗手 (2009)
  南京!南京! (2009)
  為你鍾情 (2010)
  志明與春嬌 (2010)
  李小龍 (2010)
  報應 (2011)
  絕命航班 (2014)
  賭城風雲III (2016)
  救殭清道夫 (2017)
 
Filming Company
  迴轉壽屍 (1997)
  傷城 (2006)
 
Distributor
  龍鳳鬥 (2004)