Tao Yuen Motion Picture Development Company
桃源電影企業公司

 
Filmography
 
Production Company
  紅娘 (1958)
  飛行太子 (1958)
  枇杷巷口故人來 (1959)
  跨鳳乘龍 (1959)
  天賜良緣 (1959)
  凄涼媳婦 (1959)
  獅吼記 (1959)
  穿金寶扇 (1959)
  千面女郎 (1959)
  雙雄奪美 (1959)
  雨夜驚魂 (1960)
  月下奇逢 (1960)
  西河會妻 (1960)
  代代扭紋柴 (1960)
  陣陣驚魂 (1960)
  非夢奇緣 (1960)
  夜光杯(上集) (1961)
  義犬神童 (1961)
  怪俠金絲貓 (1961)
  夜光杯(下集) (1961)
  戇姑爺 (1961)
  挖目保山河 (1961)
  孤兒救祖 (1961)
  驚天動地 (1962)
  一飛沖天 (1962)
  新夜光杯 (1962)
  鬼俠 (1962)
  新姊妹花 (1962)
  糊塗福星 (1963)
  大俠金葫蘆 (1963)
  追婚記 (1963)
  玫瑰夫人 (1964)
  五鼠鬧東京 (1964)
  盲童奇遇記 (1967)