Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊雪娟
Chuang Shueh-Chuang  ♀


 
Filmography (1960-1971)
 
  監製 (2 films)
    玉面煞星 (1969)    
    狂龍 (1969)    
  演員 (16 films)
    白扇記 (1960) ... 分飾林紹基, 馮清秀
    蘆林會 (1960) ... 姜詩
    劉明珠三審玉芝蘭 (1960)    
    雙珠鳳 (1961)    
    郭子儀大賀壽 (1961)    
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 梁山伯
    文武香球 (1963)    
    西廂記 (1964) ... 張君瑞
    田七郎 (1964) ... 田七郎
    潮劇大觀 (1964)    
    雙駙馬 (1964) ... 分飾真假駙馬
    雙拜堂 (1965)    
    寶蝶記 (1967)    
    免死金牌 (1968)    
    秀娘 (1970)    
    鬼夜啼 (1971) ... 龍紹文