Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李安(1)
Ang Lee On  ♂



 
Filmography (1992-2007)
 
  製片 (2 films)
    喜宴 (1993)    
    少女小漁 (1995)    
  監製 (3 films)
    推手 (1992)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    色,戒 (2007)    
  導演 (5 films)
    推手 (1992)    
    喜宴 (1993)    
    飲食男女 (1994)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    色,戒 (2007)    
  剪接 (2 films)
    喜宴 (1993)    
    飲食男女 (1994)    
  演員 (1 film)
    喜宴 (1993)    
  編劇 (4 films)
    推手 (1992)    
    喜宴 (1993)    
    飲食男女 (1994)    
    少女小漁 (1995)