Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉清標
Yeh Ching-Piao
 
Filmography (1957-1994)
 
  攝影 (51 films)
    血滴子 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    百萬新娘 (1970)    
    歌王歌后 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    新羅生門 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    霸王拳 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    燕飛翔 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    我在戀愛 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    獵人 (1975)    
    包青天 (1976)    
    跳躍的愛情 (1977)    
    噴射式的愛情 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    英雄有淚 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    爆炸的愛情 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    俠影留香 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    苦情草 (1980)    
    大追擊 (1982)    
    新飛天神童 (1982)    
    孝子釘 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    提防小妞 (1982)    
    閻王的喜宴 (1982)    
    待罪的女孩 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    美人圖 (1985)    
    7小福 (1986)    
    宵待草 (1987)    
    奮鬥 (1988)    
    校園青春樂 (1989)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    到陰間出差 (1990)    
    千人斬 (1993)    
    赤裸狂花 (1994)    
  演員 (4 films)
    夜來香 (1957)    
    英雄本色 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    八百壯士 (1975)