Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周嘉玲
Valerie Chow Kar-Ling  ♀





 
Filmography (1993-2002)
 
  演員 (20 films)
    新難兄難弟 (1993)    
    晚9朝5 (1994) ... Alice
    重慶森林 (1994) ... 空姐
    慈禧秘密生活 (1995) ... 皇太后
    鬼巴士 (1995) ... 秦玲
    爆炸令 (1995) ... 劉詩玲
    鼠膽龍威 (1995)    
    野性的邂逅 (1995) ... Mary
    蜘蛛女 (1995) ... Carman
    刀 (1995)    
    月黑風高 (1995)    
    95陀槍女警 (1995) ... 阿玲
    空中小姐 (1995) ... 羅嘉玲
    紅燈區 (1996)    
    馬永貞 (1997) ... 艷陽天
    一見鍾情 (2000)    
    俠骨仁心 (2000) ... 律師 程家勤/Flora
    極速殭屍 (2001)    
    不寒而慄 (2002)    
    異度空間 (2002) ... 雪兒