Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
釋小龍
Sik Siu-Lung  ♂
Aliases:  陳小龍





 
Filmography (1994-2017)
 
  動作設計 (1 film)
    七夜追魂 (2015)    
  演員 (31 films)
    笑林小子 (1994) ... 小沙彌 (李連杰)
    笑林小子II新烏龍院 (1994) ... 小龍/龍仔
    中國龍 (1995)    
    無敵反斗星 (1995)    
    賭聖2街頭賭聖 (1995) ... 小龍
    十兄弟 (1995) ... 大力三
    黃金島歷險記 (1996)    
    龍在少林 (1996)    
    俠盜正傳 (1997) ... 幼年廖添丁
    天庭外傳 (1999)    
    真味小和尚 (2000)    
    中華丈夫 (2001)    
    搏擊賭庄 (2002)    
    一本未完的漫畫 (2002)    
    極地皇陵 (2002)    
    少年賭聖 (2002)    
    日本少林 (2002)    
    黑俠VS賭聖 (2002)    
    功夫食神 (2002)    
    辣手學子 (2002)    
    血濺獅王陣 (2003)    
    黑道少林 (2004)    
    火線追凶之黑槍疑雲 (2009)    
    葉問2 (2010) ... 徐世昌
    刀客外傳 (2010)    
    海洋天堂 (2010)    
    聽見下雨的聲音 (2013) ... 周以樂
    城市游戲 (2014)    
    七夜追魂 (2015)    
    古田會議 (2016)    
    建軍大業 (2017)