Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮小剛
Feng Xiao-Gang  ♂





 
Filmography (1991-2017)
 
  製片 (1 film)
    非誠勿擾2 (2010)    
  導演 (18 films)
    永失我愛 (1994)    
    甲方乙方 (1997)    
    不見不散 (1998)    
    沒完沒了 (1999)    
    一聲嘆息 (2000)    
    大腕 (2001)    
    手機 (2003)    
    天下無賊 (2004)    
    夜宴 (2006)    
    集結號 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    非誠勿擾2 (2010)    
    唐山大地震 (2010)    
    1942 (2012)    
    私人定制 (2013)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
    手機芯戰 (2016)    
    芳華 (2017)    
  美術 (1 film)
    永失我愛 (1994)    
  出品人 (1 film)
    我不是潘金蓮 (2016)    
  監製 (6 films)
    卡拉是條狗 (2003)    
    求求你表揚我 (2005)    
    第601個電話 (2006)    
    風聲 (2009)    
    壞蛋必須死 (2015)    
    命中注定 (2015)    
  故事 (1 film)
    非誠勿擾 (2008)    
  演員 (16 films)
    陽光燦爛的日子 (1994) ... 胡老師
    甲方乙方 (1997) ... 錢康
    不見不散 (1998)    
    結婚證 (2001) ... 造假者
    卡拉是條狗 (2003)    
    功夫 (2004) ... 鱷魚幫老大
    童夢奇緣 (2005) ... 流浪漢
    破事兒 (2007) ... 殺手集團市場推廣主任
    建國大業 (2009)    
    蘇乞兒 (2010) ... 神偷
    讓子彈飛 (2010) ... 湯師爺
    最愛 (2011)    
    大鬧天宮3D (2012)    
    老炮兒 (2015)    
    手機芯戰 (2016)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
  執行導演 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  編劇 (11 films)
    遭遇激情 (1991)    
    北京痴男怨女 (1993)    
    永失我愛 (1994)    
    天生膽小 (1994)    
    甲方乙方 (1997)    
    不見不散 (1998)    
    一聲嘆息 (2000)    
    大腕 (2001)    
    天下無賊 (2004)    
    非誠勿擾 (2008)    
    非誠勿擾2 (2010)