Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王炳雄
Wong Ping-Hung
 
Filmography (1992-2016)
 
  攝影指導 (1 film)
    大無謂 (2004)    
  攝影 (15 films)
    浮世戀曲 (1992)    
    女兒紅 (1995)    
    歸土 (1995)    
    心灰 (1999)    
    煙飛煙滅 (2000)    
    極度智能 (2001)    
    最激之手 (2001)    
    慌心假期 (2001)    
    麥兜故事 (2001)    
    福伯 (2003)    
    幽媾 (2003)    
    獨自等待 (2004)    
    天作之盒 (2004)    
    流浪漢世界盃 (2009)    
    神探茄哩啡 (2016)    
  監製 (1 film)
    神探茄哩啡 (2016)    
  故事 (1 film)
    神探茄哩啡 (2016)    
  演員 (1 film)
    大無謂 (2004)    
  執行導演 (1 film)
    最激之手 (2001)    
  剪接 (2 films)
    極度智能 (2001)    
    最激之手 (2001)    
  飛車特技 (1 film)
    最激之手 (2001)    
  編劇 (1 film)
    神探茄哩啡 (2016)