Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林超賢
Dante Lam Chiu-Yin  ♂
Aliases:  林超然





 
Filmography (1989-2016)
 
  動作設計 (3 films)
    重裝警察 (2001)    
    A-1頭條 (2004)    
    逆戰 (2012)    
  監製 (5 films)
    走投有路 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    怪獸學園 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    火龍 (2010)    
  副導演 (9 films)
    不脫襪的人 (1989)    
    錯在新宿 (1990)    
    神探馬如龍 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    噴火女郎 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    霹靂火 (1995)    
    天地雄心 (1997)    
  故事 (10 films)
    走投有路 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    戀愛行星 (2002)    
    証人 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    火龍 (2010)    
    線人 (2010)    
    激戰 (2013)    
    魔警 (2014)    
    破風 (2015)    
  導演 (24 films)
    G4特工 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    天旋地戀 (1999)    
    江湖告急 (2000)    
    重裝警察 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    戀愛行星 (2002)    
    千機變 (2003)    
    豪情 (2003)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    至尊無賴 (2006)    
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    証人 (2008)    
    風雲決 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    線人 (2010)    
    通緝犯 (2010)    
    火龍 (2010)    
    逆戰 (2012)    
    激戰 (2013)    
    魔警 (2014)    
    破風 (2015)    
    湄公河行動 (2016)    
  演員 (11 films)
    老表,你好野! (1991)    
    逃學威龍2 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    臨時演員 (1993)    
    天台的月光 (1993)    
    飛虎雄心 (1994)    
    飛虎 (1996)    
    流星語 (1999) ... 警局沙展
    公元2000 AD (2000)    
    絕世好Bra (2001) ... 酒保
    A-1頭條 (2004) ... 阿儉
  策劃 (6 films)
    姊妹情深 (1994)    
    錦繡前程 (1994)    
    飛虎雄心 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    飛虎 (1996)    
    公元2000 AD (2000)    
  編劇 (6 films)
    証人 (2008)    
    逆戰 (2012)    
    激戰 (2013)    
    魔警 (2014)    
    破風 (2015)    
    湄公河行動 (2016)