Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石堅
Sek Kin (1)  ♂
Aliases:  石榮璋





 
Filmography (1940-2004)
 
  動作設計 (13 films)
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967)    
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    神鞭俠 (1968)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969)    
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    獅吼 (1972)    
    猴拳寇四 (1974)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
  製片 (1 film)
    滿堂吉慶 (1964)    
  演員 (549 films)
    血海花 (1940)    
    地久天長 (1940)    
    怪俠獨眼龍 (1947)    
    第一號戰犯 (1947)    
    歸來燕 (1948) ... 經紀乙
    香港殺人王 (1948) ... 老人/小王
    四代同堂 (1948)    
    血染霓裳 (1948)    
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948) ... 桑仲
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    方世玉胡惠乾三探武當山 (1949)    
    方世玉萬里報師仇 (1949)    
    迫虎跳牆 (1949) ... 程父
    黃飛鴻傳(上集) (1949) ... 白頭甫
    三盜九龍盃 (1949)    
    珠聯璧合 (1949) ... 郭子洪
    蜀山劍俠 (1949)    
    滿江紅 (1949) ... 黃仲豪
    洪熙官血濺柳家村 (1949)    
    哪宅梅山收七怪 (1949) ... 白猿精
    方世玉火燒紅雲寺 (1949)    
    紅孩兒大戰五龍公主 (1949)    
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949) ... 白頭甫
    七劍十三俠 (三集) (1949)    
    紅蝴蝶大戰採花賊 (1949) ... 洪紀明
    小俠艾虎 (1949)    
    李元霸 (1949) ... 秦瓊
    濟公三氣華雲龍 (1950)    
    紅娘子 (1950)    
    桃花俠夜探青龍潭 (1950)    
    馬騮精大鬧女兒國 (1950)    
    少林七俠五探峨嵋山(上集) (1950) ... 白眉道人
    小羅賓漢 (1950)    
    大刀王五血戰小霸王 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    劈山救母 (1950)    
    白楊紅淚 (1950)    
    井底冤魂 (1950)    
    方世玉血戰陰陽洞 (1950) ... 白眉道人
    武潘安大鬧三門街 (1950)    
    少林七俠五探峨嵋山(下集大結局) (1950) ... 白眉道人
    方世玉父子報血仇 (1950) ... 雷小鵬
    夜半鐘聲 (1950)    
    江南八大劍俠 (1950)    
    崑崙女俠血戰燕子盜 (1950)    
    荒江女俠(二集) (1950)    
    火燒少林寺 (1950)    
    豪門棄婦 (1950)    
    薛仁貴血戰柳家莊 (1950)    
    方世玉大破白蓮教 (1950)    
    真假方世玉 (1950)    
    大破銅網陣 (1950)    
    火燒紅蓮寺 (1950)    
    荒江女俠(一集) (1950)    
    泣殘紅 (1951)    
    靚仔玉三打下山虎 (1951)    
    一帆風順 (1951) ... 路建平
    三打祝家莊(上集) (1951) ... 祝大公子
    憐我憐卿 (1951)    
    方世玉遠征巨靈峰 (1951)    
    雷電追風劍 (1951)    
    無敵連環鏢 (1951)    
    黃飛鴻傳(大結局) (1951)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951) ... 周國權
    女俠黑牡丹 (1951)    
    孽債 (1951) ... 陸父
    原子飛劍俠 (1951)    
    寶劍明珠 (1951) ... 宰相
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    紅俠 (1951)    
    白俠白旋風 (1951)    
    大刀王五浴血殲仇記 (1951)    
    歌唱光緒王嘆五更 (1952)    
    女少爺 (1952)    
    真假歐陽德 (1952)    
    浩劫紅顏 (1952)    
    楊乃武與小白菜(大結局) (1952) ... 葛小大
    二八嬌妻一歲郎 (1952)    
    驚魂花燭夜 (1952)    
    神腿大俠 (1952)    
    大破黑風寨 (1952)    
    女俠白蓮花 (1952)    
    一丈紅 (1952) ... 獨眼龍
    綠林紅粉 (1952)    
    楊乃武與小白菜 (1952) ... 葛小大
    黃飛鴻血染芙蓉谷 (1952)    
    蘇乞兒復仇記 (1953)    
    黃飛鴻義救海幢寺(上集) (1953)    
    雌虎大破清真寺 (1953)    
    夜渡鴛鴦江 (1953)    
    俠士名花 (1953)    
    搖山奪艷記 (1953) ... 杜虬
    風流天子 (1953)    
    春 (1953) ... 高克明
    新荒江奇俠 (1953)    
    代代平安 (1953)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953) ... 黃廣俊
    攝青鬼 (1953)    
    家 (1953)    
    秋 (1954)    
    情賊沙三少 (1954) ... 沙鳳翔
    南海拳王 (1954)    
    檳城艷 (1954)    
    秋 (1954)    
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    人隔萬重山 (1954)    
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    黃飛鴻與林世榮 (1954) ... 雷公祥
    改期結婚 (1954)    
    香銷十二美人樓 (1954)    
    黃飛鴻正傳 (1955) ... 鐵彈李
    長生塔 (1955) ... 鄭南山
    愛(下集) (1955) ... 程壽南
    鐵馬騮別傳(續集) (1955)    
    鐵馬騮別傳(大結局) (1955)    
    婦道 (1955) ... 鄉長
    下一代 (1955) ... 祝自豪
    雪姑七友 (1955)    
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955)    
    血洗少林刀 (1955) ... 哈同將軍
    天長地久 (1955)    
    午夜屍變 (1955)    
    黃飛鴻威震四牌樓 (1955) ... 孫崑崙
    後窗 (1955)    
    鐵馬騮 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    黃飛鴻花地搶炮 (1955) ... 孫崑崙
    八俠英雄傳 (1955)    
    梁寬與林世榮 (1955) ... 吳大鵬
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956) ... 張本
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 程天松
    崑崙奴夜盜紅綃 (1956) ... 丁管家
    黃飛鴻三戲女鏢師 (1956) ... 白額虎
    黃飛鴻伏二虎 (1956) ... 楊飛虎
    鐵砂掌三會鷹爪王 (1956)    
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 老鼠德
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    黃飛鴻大鬧佛山 (1956) ... 鬍鬚容
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 豆腐興
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 馮老牛
    黃飛鴻天后廟進香 (1956) ... 大石古
    勾魂使者 (1956)    
    白鶴英雄傳 (1956)    
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956) ... 獨角龍
    黃飛鴻紅船殲霸 (1956) ... 田虎
    霧美人 (1956) ... 馬父
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956) ... 辛子彤
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956) ... 石橫
    黃飛鴻沙面伏神犬 (1956) ... 大粒墨
    黃飛鴻怒吞十二獅 (1956) ... 彭其
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 醉貓昌
    黃飛鴻花艇風雲 (1956) ... 尤大朔
    方世玉救洪熙官 (1956)    
    黃飛鴻龍舟奪錦 (1956) ... 大懵炳
    黃飛鴻古寺救情僧 (1956)    
    黃飛鴻擂台比武 (1956) ... 牛精洪
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956) ... 牛王彪
    大地回春 (1956)    
    女俠響尾追魂鏢 (1956)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956) ... 郭鴻彪
    虎將奪王妃 (1956)    
    女俠俞金鳳 (1956)    
    黃飛鴻七獅會金龍 (1956)    
    魚腸劍 (1957)    
    南海拳王夜盜梅花馬 (1957)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 爛頭蟀
    胭脂馬三鬥黃飛鴻 (1957)    
    橫霸七省勝字旗 (1957)    
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957)    
    黃飛鴻二龍爭珠 (1957) ... 鬍鬚洪
    黃飛鴻夜探黑龍山 (1957) ... 喧木
    關公千里送嫂 (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957) ... 李龍
    風火鬼頭刀 (1957)    
    哪宅鬧東海 (1957)    
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 鐵柺李
    七劍十三俠(上集) (1957)    
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957) ... 阮耀南
    女俠紅蝴蝶 (1957)    
    方世玉怒打乾隆皇 (1958)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958) ... 斬崩刀
    射鵰英雄傳 (1958)    
    黃飛鴻大破金鐘罩 (1958) ... 上元道長
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 穿山虎
    賊王子(續集) (1958)    
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958) ... 馬如虎
    黃飛鴻五毒鬥雙龍 (1958) ... 鬍鬚洪
    黃飛鴻夫妻除三害 (1958)    
    獅王梁肉搏猛虎坑 (1958)    
    奸情 (1958) ... 劉伯昌
    方世玉三打乾隆皇 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    黃飛鴻龍爭虎鬥 (1958)    
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958) ... 張大龍
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958) ... 衡山鷹
    碧血劍 (1958)    
    黃飛鴻大破馬家莊 (1958) ... 馬如虎
    白髮魔女傳(下集) (1959) ... 鐵飛龍
    火葬爛頭何 (1959)    
    七俠五義夜探沖宵樓 (1959)    
    十兄弟 (1959)    
    白髮魔女傳(大結局) (1959) ... 鐵飛龍
    碧血劍(下集) (1959) ... 飾閔子華, 閔子葉
    黃飛鴻戲棚伏虎 (1959) ... 楊飛虎
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 猩猩王化身
    路 (1959)    
    黃飛鴻義貫彩虹橋 (1959) ... 金士奇
    無兵司令 (1959)    
    大破銅網陣 (1959)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    方世玉血戰乾坤罩 (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959) ... 馬如虎
    三盜九龍杯 (1959)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 楊飛虎
    雪峰魔女 (1960) ... 紀大虎
    神童靈犬擒兇記 (1960)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960) ... 趙二江
    江湖三女俠(上集) (1960) ... 了恩和尚
    公寓謀殺案 (1960)    
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    神鵰俠侶下集 (1960)    
    秘密三女探 (1960) ... 龍師爺
    小俠紅蝴蝶 (1960) ... 丘雄
    最後五分鐘 (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960) ... 紀大虎
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960) ... 王德軒
    阿里巴巴與四十大盜 (1960) ... 大盜首領
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    神鵰俠侶 (1960)    
    鐵臂拳王 (1960)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961) ... 杜虎杰
    天山龍鳳劍(上集) (1961) ... 紀晨功
    天下第一劍(上集) (1961) ... 通天煞星金孟虎
    活骷髏浴血五仙觀 (1961) ... 紀大虎
    崑崙七劍鬥五龍 (1961) ... 鐵角龍岳楓
    仙笛神龍(上集) (1961) ... 翻海蛟龍-胡聞浪
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 楊飛虎/王德軒
    武林十三劍(下集) (1961)    
    神拳鐵扇子 (1961)    
    丹鳳屠龍劍 (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    義犬神童 (1961) ... 雷黑風
    魔犬追兇 (1961) ... 喬一甫
    天山龍鳳劍(下集) (1961) ... 紀晨功
    神鵰俠侶(三集) (1961)    
    救出重圍 (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961) ... 盧鷹
    紅巾女俠 (1961)    
    五嶽英雄傳 (1961) ... 火判官邱大鵬
    神鵰俠侶(四集) (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    步步驚魂 (1961)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961) ... 彭進
    武林十三劍(上集) (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961) ... 飾盧鷹, 盧鵰
    仙笛神龍(下集) (1961) ... 翻海蛟龍胡聞浪
    蛇女飛魔 (1962)    
    血戰摩天嶺 (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    三劍鬥天魔 (1962)    
    神秘兇殺案 (1962)    
    魔鏡神珠(下集) (1962) ... 岳正東
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    劍影恩仇錄 (1962) ... 血掌勾魂-南宮傑
    神偷情賊(下集) (1962)    
    方世玉擂台救母 (1962)    
    天山神俠 (1962)    
    龍虎駝俠傳 (1962)    
    關東大俠白骨潭奪寶記 (1962) ... 秦穆
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    白猿女三盜寶蓮燈 (1962)    
    洪宣嬌 (1962)    
    血戰摩天嶺續集大結局 (1962)    
    乳燕驚魂 (1962) ... 史虎
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    魔鏡神珠(上集) (1962) ... 岳正東
    雙劍盟(上集) (1962)    
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    黃毛怪人 (1962)    
    峨嵋三劍俠 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    魔影驚魂 (1962)    
    萬劍之王 (1963) ... 崆峒老怪
    萬毒金蟬 (1963) ... 毛興
    黑蜈蚣 (1963) ... 喪門劍-蓋江南
    奪魂旗(上集) (1963) ... 潘午
    骨肉恩情 (1963)    
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    無敵鴛鴦劍 (1963)    
    白骨陰陽劍(三集) (1963) ... 松青
    灕江河畔血海仇(上集) (1963)    
    白骨陰陽劍(四集) (1963)    
    刀劍緣(上集) (1963)    
    火燒少林寺(下集) (1963)    
    魔笊神鞭 (1963) ... 蝙蝠精
    南龍北鳳 (1963) ... 陸放豪
    鐵雁霜翎(上集) (1963)    
    豪門怨 (1963) ... 康毅忠
    追魂白骨刀 (1963) ... 武士林
    勾魂鬼爪 (1963) ... 胡大勝
    定天神劍 (1963) ... 李霸超
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    七劍震江湖 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963) ... 惡霸周祖基
    鐵鴛鴦 (1963)    
    化骨神龍劍 (1963)    
    臥虎藏龍 (1963) ... 李霸超
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 金毛獅王-謝遜
    飛劍神龍 (1963)    
    仙鶴神針新傳(下集) (1963)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    碧血金釵(下集) (1963) ... 金老二
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    吸血神鞭 (1963) ... 崆峒老怪
    半劍一鈴(下集) (1963)    
    情俠華雲龍 (1963)    
    仙劍神魔(下集) (1963)    
    刀劍緣(下集) (1963)    
    奪魂旗(下集) (1963) ... 潘午
    火燒少林寺(上集) (1963)    
    仙劍神魔(上集) (1963)    
    碧血金釵(上集) (1963)    
    猿女復仇記 (1963)    
    御貓大戰錦毛鼠 (1963)    
    武當七俠 (1963) ... 阮鳴海
    倚天屠龍記(下集) (1963) ... 金毛獅王謝遜
    江湖七虎 (1964)    
    霹靂薔薇(下集) (1964) ... 鐵冠道
    七寶金剛劍 (1964) ... 李天鵬
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    雪山飛狐(上集) (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964) ... 休申子
    武當飛鳳(下集) (1964) ... 嚴東山
    雪花神劍(下集) (1964)    
    碧血金釵大結局 (1964)    
    白骨離魂針(上集) (1964) ... 勵春華
    七煞掌 (1964)    
    海底龍吟劍(上集) (1964) ... 佟一鶴-七劍神魔
    南北英雄兒女情 (1964)    
    柳葉刀 (1964) ... 沖天炮
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    神龍五虎將 (1964) ... 賀天龍
    紅金龍大戰蝙蝠精 (1964) ... 蝙蝠精
    洛陽奇俠傳 (1964)    
    女俠脫脫兒(下集) (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964) ... 史謀遁
    雪山飛狐(下集) (1964)    
    霹靂薔薇(上集) (1964) ... 冠道人
    情至義盡 (1964) ... 張偉澄
    蘭閨怨婦 (1964)    
    白骨離魂針(下集) (1964) ... 勵春華
    海底龍吟劍(下集) (1964) ... 佟一鶴-七劍神魔
    武當飛鳳(上集) (1964) ... 嚴東山
    情俠情仇 (1964)    
    萬變飛狐 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    一劍恩仇 (1964) ... 戚天彪, 戚如風
    白骨魔鞭 (1964)    
    鬼谷神珠 (1965) ... 豺狼精
    八個兇手 (1965)    
    神鵰女俠 (1965)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965) ... 笑面虎
    如來神掌怒碎萬劍門 (1965)    
    魔穴神娃(下集) (1965)    
    特務101 (1965)    
    蕭聲震武林(下集) (1965)    
    紫電神風劍 (1965) ... 吳史德
    荒江三女俠 (1965)    
    蕭聲震武林(上集) (1965)    
    玉女英魂(下集) (1965) ... 沈清
    鐵劍朱痕(上集) (1965)    
    無字天書 (1965) ... 李無愁
    南北雙雄 (1965)    
    無敵神童方世玉 (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965) ... 呂騰空
    女賊金蝴蝶 (1965) ... 莊德明
    六指琴魔(下集) (1965)    
    閻王令 (1965) ... 白骨大煞
    刀劍雙蘭 (1965)    
    魔穴神娃(上集) (1965)    
    鐵劍朱痕(下集) (1965)    
    玉女英魂(上集) (1965)    
    冷月離魂 (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    真假金蝴蝶 (1966) ... 莊德明
    鐵血恩仇錄(上集) (1966) ... 池大富
    第一號女探員 (1966)    
    碧落紅塵(上集) (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    荳寇干戈(上集) (1966) ... 軒轅楚
    百步迷蹤掌(上集) (1966) ... 石勒
    雙鳳旗(下集) (1966) ... 黃十峰
    一劍情 (1966) ... 石大爺
    勇特務智破女間諜 (1966)    
    百步迷蹤掌(下集) (1966) ... 石勒
    火龍神珠 (1966) ... 藍伯通
    萬劫門(大結局) (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    中原奇俠 (1966)    
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966) ... 嚴仇
    荳寇干戈(下集) (1966) ... 軒轅楚
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966) ... 洪震天
    碧落紅塵(大結局) (1966) ... 歐古月
    雙鳳旗(上集) (1966) ... 黃十峰
    聖火雄風(上集) (1966) ... 丐幫幫主洪震天
    鐵血恩仇錄(下集) (1966) ... 池大富
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    萬劫門(上集) (1966)    
    旺財嫂 (1967) ... 陳三
    玉女飛龍 (1967)    
    血染鐵魔掌 (1967) ... 金棠
    女賊金燕子 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    閃電煞星 (1967) ... 李天風
    紅粉金剛 (1967) ... 郭老三
    玉面女殺星 (1967) ... 鄔雲龍
    黑野貓霸海揚威 (1967) ... 范大海
    無敵女殺手 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    玉女親情 (1967) ... 馬孟俊
    貓眼女郎 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    殺手粉紅鑽 (1967)    
    天劍絕刀 (1967) ... 左鑑白
    空中女殺手 (1967) ... 胡天雄
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967) ... 孟虎
    一步一驚心 (1967) ... 陶力
    英雄本色 (1967) ... 龍老闆
    七劍十三俠 (1967)    
    玉女金剛 (1967) ... 志宏
    神探智破美人計 (1967) ... 何伯恆
    碧眼魔女 (1967) ... 朝元子
    奪命刀 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968) ... 鐵掌金剛
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    風塵客 (1968) ... 司徒剛
    俠聖 (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    殺手劍 (1968) ... 過江龍
    獨眼俠 (1968)    
    太極門 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968) ... 吳化岐
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968) ... 戴天炮
    飛俠小白龍 (1968)    
    鐵血火龍令 (1968) ... 藍伯通
    藍鷹 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968) ... 張慶奎
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968) ... 白富
    李後主 (1968) ... 曹彬將軍
    血影紅燈 (1968) ... 副教主司空聖-喬玄
    武林三鳳(上集) (1968) ... 吳化岐
    如來神掌再顯神威 (1968) ... 歐陽乾
    神鞭俠 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968) ... 傅震彪
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969) ... 畢良
    神偷姊妹花 (1969) ... 何彪
    成家立室 (1969)    
    玉女劍 (1969) ... 客串胡震南
    江湖第一劍 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969) ... 馬天龍-飛天狼
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969) ... 鐵橋二
    伏魔乾坤劍 (1969) ... 沙九公
    飛賊白菊花 (1969) ... 伏地神君東方亮
    獨臂神尼 (1969) ... 八八道士
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969) ... 高山虎
    峨嵋霸刀 (1969)    
    玉面煞星 (1969) ... 李天雄
    奪命雌雄劍 (1969)    
    銅皮鐵骨 (1969) ... 游龍幫幫主石天驚
    三招了 (1969) ... 葛沖
    龍膽 (1969) ... 淳親王
    獨眼俠獨闖江湖 (1969)    
    小武士 (1969)    
    快劍 (1969) ... 金骷髏
    黃衫客 (1969)    
    鐵髮紅姑 (1969)    
    五嶽風雲 (1969) ... 沙九公
    蔡李佛勇擒色魔 (1970)    
    小金剛 (1970) ... 分飾羅猛, 羅威
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    三殺手 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970) ... 張奇峰
    神探一號 (1970)    
    鬼流星 (1971)    
    獅王之王 (1971)    
    飛俠神刀 (1971) ... 賀天龍
    日月神童 (1971) ... 赤髮老魔
    吉祥賭坊 (1972)    
    獅吼 (1972) ... 祁彪
    金旋風 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973) ... 韓先生
    猴拳寇四 (1974)    
    販賣人口 (1974) ... 韓L
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974) ... 申九蚣
    沖天炮 (1974)    
    二龍爭珠 (1974) ... 郭宏
    狼狽為奸 (1974)    
    龍家將 (1976)    
    花心三少騷銀姐 (1976)    
    下流社會 (1976) ... 石老大
    半斤八兩 (1976) ... 九叔
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    行規 (1979)    
    師弟出馬 (1980) ... 鐵補頭
    龍形摩橋 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    如來神掌 (1982) ... 天殘腳
    花心大少 (1983) ... 毛仁聖
    奸人鬼 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    等待黎明 (1984) ... 夏中生
    尖東梟雄 (1985)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986) ... 奸人堅
    我要金龜婿 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    魔翡翠 (1986) ... 石探長
    惡男 (1986)    
    茅山學堂 (1986)    
    奪命佳人 (1987)    
    南北媽打 (1988)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    午夜天使 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990) ... 呂龍
    奸人世家 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    香港淪陷 (1994)    
    十兄弟 (1995)    
    龍.一九七三以後... (2004)