Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金衣
Kam Yi
 
Filmography (1941-1949)
 
  演員 (23 films)
    人去樓空 (1941)    
    八美圖 (1941)    
    閨怨 (1941)    
    錦上添花 (1941)    
    孤兒救祖記 (1941)    
    似水流年 (1941)    
    俠盜錦毛鼠 (1941)    
    國難財主 (1941)    
    女鏢師 (1941)    
    街頭博士 (1941)    
    燕雙飛 (1941)    
    卿何薄命 (1941)    
    彩鳳隨鴉 (1941)    
    春閨夢裡人 (1941)    
    喜事重重 (1941)    
    人海飄零 (1943)    
    大地兒女 (1945)    
    大雷雨 (1946)    
    閃電姑娘 (1946)    
    西廂記 (1947) ... 崔鶯鶯
    玉樓情劫 (1948)    
    肉山藏妲己 (1949)    
    苦命女巧遇有情郎 (1949)