Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何敏珊
Idris Ho Man-San
 
Filmography (1994-2002)
 
  副導演 (12 films)
    南海十三郎 (1997)    
    四月四日 (1997)    
    豆丁奇遇記 (1997)    
    追兇20年 (1998)    
    我愛你 (1998)    
    強姦終極篇之最後羔羊 (1999)    
    月亮的秘密 (2000)    
    愛上我吧 (2001)    
    愛情觀自在 (2001)    
    慌心假期 (2001)    
    金雞 (2002)    
    怪獸學園 (2002)    
  場記 (2 films)
    血腥Friday (1996)    
    創業玩家 (2000)    
  演員 (3 films)
    伴我同行 (1994)    
    四月四日 (1997)    
    追兇20年 (1998) ... 電視台 FM