Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柯宇綸
Lawrence Ko Yu-Luen  ♂





 
Filmography (1983-2017)
 
  演員 (24 films)
    帶劍的小孩 (1983)    
    戀戀風塵 (1986) ... 林太太兒子
    我愛瑪莉 (1988)    
    牯嶺街少年殺人事件 (1991) ... 飛機
    麻將 (1996) ... 綸綸
    愈快樂愈墮落 (1998) ... 小哲
    一一 (2000) ... 綸綸
    三方通話 (2002)    
    二月十四 (2002)    
    最好的時光 (2005)    
    一年之初 (2006) ... 耗子
    色,戒 (2007) ... 梁潤生
    九降風 (2008)    
    一頁台北 (2010) ... 阿洪
    消失打看 (2010)    
    十加十 (2011)    
    翻滚吧!阿信 (2011) ... 菜脯
    野蓮香 (2012)    
    親愛的奶奶 (2012) ... 阿達
    下午茶 (2013)    
    念念 (2015)    
    小孩 (2016)    
    健忘村 (2017)    
    林北小舞 (2017)