Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷德偉
Bill Lui Tak-Wai  ♂





 
Filmography (1988-2017)
 
  動作設計 (4 films)
    戰狼傳說 (1997)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    空手道 (2017)    
    今晚打喪屍 (2017)    
  助理指導 (2 films)
    洗黑錢 (1990)    
    666魔鬼復活 (1996)    
  演員 (24 films)
    撞邪先生 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    老虎出更 (1988)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    同根生 (1989)    
    火爆行動 (1989)    
    先發制人 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    痴狼劫 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    贏錢專家 (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    赤腳小子 (1993)    
    666魔鬼復活 (1996)    
    戰狼傳說 (1997)    
    1959某日某 (1999) ... 打手 A
    空手道 (2017)    
  策劃 (1 film)
    戰狼傳說 (1997)    
  編劇 (1 film)
    戰狼傳說 (1997)