Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭樹堅
Cheng Shu-Kin
 
Filmography (1941-1962)
 
  副導演 (3 films)
    有求不應 (1953)    
    還珠記 (1954)    
    流鶯曲 (1954)    
  製片 (1 film)
    年晚錢 (1950)    
  導演 (1 film)
    玉女情仇 (1953)    
  編劇 (27 films)
    白雲塔 (1941)    
    彩鳳隨鴉 (1941)    
    郎是春日風 (1949)    
    古園妖姬 (1949)    
    紫霞杯 (1949)    
    千里送鵝毛 (1950)    
    金鎖記 (1950)    
    銀燈魔影 (1951)    
    火燒連環船 (1951)    
    香車美人 (1952)    
    玉女情仇 (1953)    
    富貴花開並蒂蓮 (1953)    
    貂蟬 (1953)    
    愛樂流浪記 (1954)    
    仙國奇緣 (1954)    
    新玉堂春 (1954)    
    長相思 (1954)    
    流鶯曲 (1954)    
    還珠記 (1954)    
    楊貴妃 (1955)    
    王昭君 (1955)    
    人道 (1955)    
    化身兄弟 (1957)    
    玉手擒兇 (1958)    
    對窗戀 (1962)    
    劍姑七友奇遇記 (1962)    
    劍姑七友傳 (1962)