Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳彥祖
Daniel Wu Yin-Cho  ♂





 
Filmography (1998-2016)
 
  監製 (6 films)
    妖夜迴廊 (2003)    
    四大天王 (2006)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    控城計 (2013)    
    3條友飲醉走 (2016)    
  導演 (1 film)
    四大天王 (2006)    
  演員 (67 films)
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998) ... 大頭仔
    美少年之戀 (1998) ... Sam
    玻璃之城 (1998) ... David
    玻璃樽 (1999) ... 寫真攝影師
    特警新人類 (1999) ... 傑少
    紫雨風暴 (1999) ... 多特
    公元2000 AD (2000) ... Benny
    刑 (2000) ... 王耀祖
    野獸之瞳 (2001) ... 賀沖
    頭號人物 (2001) ... Peter Wong
    遊園驚夢 (2001) ... 邢志剛
    知法犯法 (2001) ... Mike
    重裝警察 (2001) ... 周聰
    北京樂與路 (2001) ... 吳啟彥/米高
    變臉迷情 (2002) ... 阿郎/Michael
    新紮師妹 (2002) ... 區海文
    豐胸秘Cup (2002) ... Harper
    赤裸特工 (2002) ... Jack Chen
    偷窺無罪 (2002) ... Calvin
    想飛 (2002) ... Joker
    Miss杜十娘 (2003) ... 李甲
    新紮師妹2 (2003) ... 區海文
    尋找周杰倫 (2003) ... Man
    妖夜迴廊 (2003) ... 分飾袁森, 袁洪
    魔幻廚房 (2004) ... Kevin
    旺角黑夜 (2004) ... 來福
    公主復仇記 (2004) ... 鍾智健
    千機變II花都大戰 (2004) ... 尉繚
    大佬愛美麗 (2004) ... Georgie(洪志傑)
    新警察故事 (2004) ... 關祖祺
    環遊地球八十天 (2004)    
    龍刀奇緣 (2005) ... 洪亮 ( 聲音演出) (英語版)
    千杯不醉 (2005) ... 米高
    三岔口 (2005) ... 曲
    長恨歌 (2005) ... 康明遜
    精武家庭 (2005) ... 積遜(Jason)
    四大天王 (2006) ... 吳彥祖
    春田花花同學會 (2006) ... 匪徒 2
    寶貝計劃 (2006) ... 解款員
    夜宴 (2006) ... 無鸞
    千變魔手 (2006)    
    天堂口 (2007) ... 阿鋒
    門徒 (2007) ... 李志力
    明明 (2007) ... 阿D
    如夢 (2009) ... MAX
    新宿事件 (2009) ... 傑
    竊聽風雲 (2009) ... 林一祥
    跳出去 (2009)    
    形影不離 (2010) ... 李越
    全城熱戀 (2010) ... 壽司師傅
    槍王之王 (2010) ... 莊子維
    建黨偉業 (2011) ... 胡適
    竊聽風雲2 (2011) ... 司馬念祖
    單身男女 (2011) ... 方啟宏
    鐵拳 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012) ... 瘋和尚
    王的盛宴 (2012) ... 項羽
    十二生肖 (2012) ... 醫生
    大魔術師 (2012) ... 蔡中蔚
    控城計 (2013) ... 馬克
    單身男女2 (2014)    
    飛虎隊 (2014)    
    魔警 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    滾蛋吧!腫瘤君 (2015)    
    我是路人甲 (2015)    
    沖天火 (2016) ... 宗天保