Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃龍(1)
Wong Lung (1)

 
Filmography (1941-1965)
 
  製片 (9 films)
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    妻嬌郎更嬌 (1960)    
    游龍情俠 (1961)    
    抬轎姑爺 (1961)    
    蛇女飛魔 (1962)    
    星島姊妹花 (1963)    
    天下婦女心 (1965)    
    拉車少爺 (1965)    
  監製 (1 film)
    古屋情魔 (1941)    
  場記 (3 films)
    一年一度燕歸來 (1953)    
    再戀負心人 (1953)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
  演員 (9 films)
    狄青 (1949) ... 番臣
    紫霞杯 (1949) ... 男賀客
    還我河山 (1954) ... 老漁翁
    蕭月白正傳(上集) (1955)    
    蕭月白正傳(下集) (1955)    
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956)    
    妻嬌郎更嬌 (1960)    
    義犬神童 (1961) ... 菜商
    午夜勾魂 (1962)