Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾再思
Thomas Chung Choi-Sze  ♂
 
Filmography (1996-2004)
 
  製片 (1 film)
    特警新人類2 (2000)    
  監製 (4 films)
    特警新人類2 (2000)    
    幽靈人間 (2001)    
    天脈傳奇 (2002)    
    飛鷹 (2004)    
  故事 (1 film)
    天脈傳奇 (2002)    
  演員 (1 film)
    竹昇妹之以牙還牙 (1996) ... Thomas
  執行監製 (1 film)
    成龍的特技 (1999)    
  出品人 (10 films)
    超級天兵之機車班長 (1997)    
    心動 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    半支煙 (1999)    
    公元2000 AD (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    幽靈人間 (2001)    
    天脈傳奇 (2002)    
    飛鷹 (2004)