Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐廣林
Tsui Kwong-Lam  ♂





 
Filmography (1981-2004)
 
  製片 (1 film)
    致命戀人 (2000)    
  演員 (16 films)
    財神到 (1981)    
    煲車 (1981)    
    愛人女神 (1982)    
    叔侄•縮窒 (1983) ... 食店老闆
    開心鬼放暑假 (1985) ... 朱副校
    奇蹟 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    千王1991 (1991)    
    群星會 (1992)    
    西楚霸王 (1994) ... 曹
    再世情未了 (1995)    
    1959某日某 (1999) ... 肥佬彬
    安仔與波子 (1999)    
    致命戀人 (2000)    
    新紮師姐之百分百型警 (2004)