Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏雨(2)
Xia Yu  ♂





 
Filmography (1994-2017)
 
  演員 (32 films)
    陽光燦爛的日子 (1994) ... 馬小軍
    車站 (1999) ... 樂樂
    西洋鏡 (2000)    
    我的兄弟姊妹 (2001)    
    那時花開 (2002)    
    太陽花 (2002)    
    卡拉是條狗 (2003)    
    警察有約 (2003)    
    獨自等待 (2004)    
    電影往事 (2004)    
    自娛自樂 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    上海倫巴 (2006)    
    江北好人 (2007) ... 張維揚
    落葉歸根 (2007) ... 旅行者
    棒子老虎雞 (2007)    
    尋找微塵 (2009)    
    西風烈 (2010) ... 張寧
    感情生活 (2010)    
    甲午大海戰 (2012) ... 伊東佑亨
    寶島雙雄 (2012) ... 倪大海
    聖誕玫瑰 (2013) ... 薛肇文
    愛情銀行 (2013)    
    心花路放 (2014)    
    牛兄牛弟 (2014) ... [國語配音員]
    浪漫天降 (2015)    
    一路驚喜 (2015)    
    那些女人 (2015)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    Birth of the Dragon (2016)    
    洛杉磯搗蛋計劃 (2016)    
    反轉人生 (2017)