Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林澤銘
Lam Chak-Ming  ♂
Aliases:  林澤明,  林澤鉻,  林澤民,  林哲明





 
Filmography (1991-2019)
 
  副導演 (13 films)
    血仍是冷 (1998)    
    父報子仇 (1999)    
    龍鳳雙英 (2000)    
    女飛虎 (2000)    
    戰龍 (2001)    
    赤裸性對抗 (2002)    
    星星與月亮 (2002)    
    皇家保鏢 (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 (2002)    
    危險關係 (2002)    
    性在夠辣 (2003)    
    無間道長 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006)    
  監製 (1 film)
    英雄本能 (1996)    
  導演 (2 films)
    夜間管理員 (2003)    
    反詐英豪 (2019)    
  演員 (36 films)
    零時十分 (1991)    
    豔帥風雨情 (1992)    
    摧花神龍教 (1993)    
    無情殺手 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    情不自禁之想入非非 (1993)    
    雪魔女 (1993)    
    東方武神 (1995)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    英雄本能 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    脫軌邊緣人 (1998)    
    男人女人情人 (1998)    
    血仍是冷 (1998)    
    造愛人間 (1998)    
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 (1999)    
    威龍保鏢 (1999)    
    前世情迷 (1999)    
    新城獵人 (1999)    
    父報子仇 (1999)    
    情不容義 (2000)    
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    火燒走馬崗 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    鬼同你有緣之陰屍路 (2000)    
    烈火女警花 (2001)    
    戰龍 (2001)    
    危險關係 (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 (2002)    
    辣手學子 (2002)    
    星星與月亮 (2002)    
    赤裸性對抗 (2002)    
    古惑線人 (2002)    
    應召女郎2003 (2003)    
    無間道長 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006) ... 暗黑魔王
  編劇 (3 films)
    夜間管理員 (2003)    
    殭屍復活 (2003)    
    鬼井幽魂 (2004)