Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林澤銘
Lam Chak-Ming  ♂
Aliases:  林澤明,  林澤鉻





 
Filmography (1991-2019)
 
  副導演 (13 films)
    血仍是冷 (1998)    
    父報子仇 (1999)    
    女飛虎 (2000)    
    龍鳳雙英 (2000)    
    戰龍 (2001)    
    危險關係 (2002)    
    赤裸性對抗 (2002)    
    星星與月亮 (2002)    
    皇家保鏢 (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 (2002)    
    性在夠辣 (2003)    
    無間道長 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006)    
  導演 (2 films)
    夜間管理員 (2003)    
    反詐英豪 (2019)    
  演員 (24 films)
    零時十分 (1991)    
    情不自禁之想入非非 (1993)    
    摧花神龍教 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    東方武神 (1995)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    雌虎威龍 (1997)    
    血仍是冷 (1998)    
    父報子仇 (1999)    
    金枝玉葉之睡在下流社會的日子 (1999)    
    新城獵人 (1999)    
    鬼同你有緣之陰屍路 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    火燒走馬崗 (2000)    
    戰龍 (2001)    
    危險關係 (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 (2002)    
    星星與月亮 (2002)    
    赤裸性對抗 (2002)    
    古惑線人 (2002)    
    應召女郎2003 (2003)    
    無間道長 (2004)    
    無間道長之神劍門 (2006) ... 暗黑魔王
  編劇 (3 films)
    夜間管理員 (2003)    
    殭屍復活 (2003)    
    鬼井幽魂 (2004)