Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雲暉翔
Daniel Yun Hui-Xiang
 
Filmography (1999-2011)
 
  監製 (2 films)
    向左走.向右走 (2003)    
    狼災記 (2009)    
  執行監製 (1 film)
    突然發財 (2004)    
  出品人 (18 films)
    真心話 (1999)    
    公元2000 AD (2000)    
    孩子樹 (2001)    
    見鬼 (2002)    
    小孩不笨 (2002)    
    無間道II (2003)    
    跑吧孩子 (2003)    
    見鬼2 (2004)    
    血門徒 (2005)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    小孩不笨 2 (2006)    
    門徒 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    老师嫁老大 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    第一誡 (2008)    
    大囍事 (2009)    
    笑着回家 (2011)