Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱石麟
Zhu Shi-Lin  ♂
Aliases:  石龍



 
Filmography (1931-1966)
 
  導演 (81 films)
    歸來 (1934)    
    青春 (1934)    
    國風 (1935)    
    人海遺珠 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    新舊時代 (1937)    
    二集文素臣 (1939)    
    香妃 (1940)    
    賽金花 (1940)    
    孟麗君 (1940)    
    文素臣(三集) (1940)    
    肉 (1941)    
    返魂香 (1941)    
    野花哪有家花香 (1941)    
    雪艷娘 (1941)    
    洞房花燭夜 (1942)    
    人約黃昏後 (1942)    
    海上大觀園 (1942)    
    博愛 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    第二代 (1943)    
    同病不相憐 (1946)    
    玉人何處 (1947)    
    各有千秋 (1947)    
    春之夢 (1947)    
    清宮秘史 (1948)    
    誤佳期 (1951)    
    花鳳仙 (1951)    
    花姑娘 (1951)    
    一板之隔 (1952)    
    江湖兒女 (1952)    
    中秋月 (1953)    
    生與死 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    百寶圖 (1953)    
    喬遷之喜 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    閃電戀愛 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    新婚第一夜 (1956)    
    寂莫的心 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    新寡 (1956)    
    風塵尤物 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    屍變 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    玉手擒兇 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    青春幻想曲 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    同心結 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    情投意合 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    陳三五娘 (1962)    
    董小宛 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    故園春夢 (1964)    
    風雪一枝梅 (1964)    
  編劇 (56 films)
    戀愛與義務 (1931)    
    恆娘 (1931)    
    銀漢雙星 (1931)    
    續故都春夢 (1932)    
    如此英雄 (1933)    
    良宵 (1934)    
    青春 (1934)    
    孤城烈女 (1936)    
    慈母曲 (1937)    
    人海遺珠 (1937)    
    新舊時代 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    二集文素臣 (1939)    
    文素臣(三集) (1940)    
    賽金花 (1940)    
    雪艷娘 (1941)    
    野花哪有家花香 (1941)    
    第二代 (1943)    
    同病不相憐 (1946)    
    春之夢 (1947)    
    各有千秋 (1947)    
    秋水伊人 (1947)    
    玉人何處 (1947)    
    中秋月 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    花花世界 (1953)    
    百寶圖 (1953)    
    燕雙飛 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    闔第光臨 (1955)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    新寡 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    搶新郎 (1958)    
    金屋夢 (1959)    
    同心結 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    陳三五娘 (1962)    
    董小宛 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    故園春夢 (1964)    
    風雪一枝梅 (1964)    
    螅蟀皇帝 (1966)