Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾伯銓
Steven Tsang Pak-Chuen  ♂
 
Filmography (1998-2014)
 
  服裝 (24 films)
    真心英雄 (1998)    
    陽光警察 (1999)    
    周末狂熱 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    2002 (2001)    
    瘦身男女 (2001)    
    乾柴烈火 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    向左走.向右走 (2003)    
    新紮師妹2 (2003)    
    大事件 (2004)    
    見鬼2 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    摯愛 (2005)    
    黑夜 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
    大搜查之女 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
    出水芙蓉 (2010)    
    報應 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    盲探 (2013)    
    單身男女2 (2014)