Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳琦(1)
Chen Qi (1)  ♀





 
Filmography (1940-1960)
 
  副導演 (3 films)
    王魁與桂英 (1952)    
    金絲雀 (1953)    
    小星淚 (1954)    
  演員 (40 films)
    孔夫子 (1940)    
    四姊妹 (1942)    
    春 (1942) ... 淋英
    重逢 (1943)    
    三朵花 (1943) ... 華小梅
    美人關 (1943)    
    三女性 (1947) ... 羅露沙
    苦戀 (1947)    
    玉人何處 (1947) ... 陳麗娜
    清宮秘史 (1948)    
    四美圖 (1948) ... 葉鈴
    結婚24小時 (1950) ... 紀亞男
    出海雲霞 (1950) ... 銀妹
    出海雲霞 (1950)    
    花姑娘 (1951) ... 楊華
    神鬼人 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    雙面人 (1952) ... 司馬秋鴻
    銀海千秋 (1953)    
    生與死 (1953)    
    金絲雀 (1953) ... 葛洪
    歸來 (1954) ... 張靜
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    流鶯曲 (1954)    
    小星淚 (1954) ... 譚寶珍
    迷途的愛情 (1955) ... 張宛
    一年之計 (1955) ... 二少奶 - 靜芬
    少女的煩惱 (1955) ... 陳老師
    斷腸風月 (1956)    
    少奶奶的秘密 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    賊 (1958) ... 郭秀嫻
    柳暗花明 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    小月亮 (1959) ... 王老師
    荳寇年華 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    脂粉小霸王 (1960) ... 音樂教師
    有女初長成 (1960)