Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱客
Chu Ko  ♂
Aliases:  朱克榮,  朱克(2)





 
Filmography (1979-1989)
 
  動作設計 (13 films)
    叉手 (1981)    
    新天龍八部 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    魔 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    忍無可忍 (1984)    
    大家發財 (1986)    
    幽幻道士3 (1988)    
  助理指導 (2 films)
    孔雀王子 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
  演員 (25 films)
    南王北丐 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    茅山道人 (1979) ... 胡巴吐
    睡拳怪招 (1979)    
    十八般武藝 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    叉手 (1981) ... 二叉頭 梁勇
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 裘力
    碧血劍 (1981) ... 溫方
    神鵰俠侶 (1982) ... 達爾巴
    邪完再邪 (1982)    
    沖宵樓 (1982) ... 鑽天鼠盧方
    五遁忍術 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 青龍使者
    武林聖火令 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    殭屍小子 (1985) ... 殭屍
    捉鬼雜牌軍 (1987) ... 水鬼王