Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵逸夫
Sir Run Run Shaw  ♂




 
Filmography (1937-1988)
 
  製片 (1 film)
    痴情淚 (1965)    
  監製 (342 films)
    楊貴妃 (1955)    
    馬來風月 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    紅粉干戈 (1959)    
    獨立橋之戀 (1959)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    慾網 (1959)    
    飛來艷福 (1959)    
    殭屍復仇 (1959)    
    玻璃鞋 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    死亡的約會 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    傻人捉賊 (1960)    
    特嫁春心 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    狂戀 (1960)    
    戀愛與貞操 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    睡公主 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    街童 (1960)    
    第二吻 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    桃色風雲 (1960)    
    後門 (1960)    
    痴心結(上集) (1960)    
    燕子盜 (1961)    
    儂本多情 (1961)    
    慈母手中線 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    夏日的玫瑰 (1961)    
    不了情 (1961)    
    玉女求凰 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    夏日的玫瑰 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    雲開見月明 (1961)    
    桃花扇 (1961)    
    神童奪寶 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    情淚染袈裟 (1962)    
    喜事重重 (1962)    
    黑狐狸 (1962)    
    花團錦簇 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    福星高照 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    追兇記 (1963)    
    第二春 (1963)    
    王昭君 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    妲己 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    情人石 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    風流丈夫 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    藍與黑(下) (1966)    
    文素臣 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    山賊 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    女秀才 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    儒俠 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    天下第一劍 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    金石情 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    裸血 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    黑靈官 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    胡姬花 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    冰天俠女 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    童子功 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    黑店 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    群英會 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    惡客 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    戀情三千里 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    蕩女奇行 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    土匪 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    朋友 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    女人面面觀 (1974)    
    香港73 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    古之色狼 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    神女蕩婦綽頭王 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    七面人 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    大老千 (1975)    
    同居 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    索命 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    男妓女娼 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    天龍八部 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    變態女殺手 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    財子名花星媽 (1977)    
    血芙蓉 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    我伴彩雲飛 (1978)    
    非男飛女 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    瘋猴 (1979)    
    七煞 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    教頭 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    第三類打鬥 (1980)    
    請帖 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    金手指 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    飛屍 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    長輩 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    邪咒 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
  導演 (1 film)
    鄉下佬探親家 (1937)    
  出品人 (112 films)
    七仙女 (1963)    
    七金屍 (1974)    
    南少林與北少林 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    武館 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    叉手 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    單程路 (1981)    
    武松 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    青春1000日 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    幫規 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    妖魂 (1983)    
    日劫 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    男與女 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    魔 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    窺情 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    雪兒 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    緣份 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    女人心 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    又見冤家 (1988)    
  執行監製 (4 films)
    手鎗 (1961)    
    香港三小姐 (1961)    
    虎俠殲仇 (1966)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
  編劇 (1 film)
    鄉下佬探親家 (1937)