Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡弘
Tsai Hung  ♂





 
Filmography (1969-1997)
 
  演員 (134 films)
    盲劒鳳舞 (1969)    
    奪命閻羅 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    三十六劍手 (1971)    
    劍 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    獨臂拳王 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    擂台 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    拳王之王 (1972) ... 黑鷹
    仇 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    英雄本色 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    大追蹤 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 李士雄
    英烈千秋 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    生龍活虎 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    北京人 (1974)    
    紅孩兒 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    玩命 (1975)    
    英雄榜 (1975) ... 宮本的手下
    八百壯士 (1975)    
    死囚 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    海天一色 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    九紋龍 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 江南七怪柯鎮惡
    戚繼光 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 江南七怪柯鎮惡
    臉譜 (1978)    
    笑笑小酒渦 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    追獵 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    神龍 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    勝利者 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    獨腳鶴 (1979) ... 宋峻杉
    碧血冼銀槍 (1979)    
    海女 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    遊方和尚 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980) ... [客串]
    南北腿王 (1980)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    八絕 (1980)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    功夫皇帝 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    戒賭 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 酒客
    護花鈴 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    女賊 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    禁宮奇女 (1988)    
    紅粉幽魂 (1988)    
    至尊殺手 (1991)    
    賭魔 (1991)    
    黑道女霸王 (1992)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    神通 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    激情艷女 (1993)    
    血槍淚影 (1993)    
    吻狼之問題少女 (1994)    
    新報仇 (1994)    
    伙頭大將軍 (1997)