Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜大川
Chiang Ta-Chuan  ♂
Aliases:  姜大村





 
Filmography (1979-2004)
 
  演員 (37 films)
    天狼星 (1979)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    我要做好子 (1982)    
    七步干戈 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    重犯出擊 (1988)    
    明星夢 (1988)    
    關渡風雲 (1988)    
    勾魂黑薔薇 (1988)    
    海口人 (1989)    
    野性之旅 (1989)    
    角頭兄弟 (1989)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    情慾世界 (1992)    
    喋血城市 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    94'應召女郎 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    賭城快活女 (1996)    
    步步殺機 (1996)    
    極道英雄 (1998)    
    X檔案之殺手情人 (1999)    
    護法奇兵 (2000)    
    靠黑翻紅 (2000)    
    我隻會殺人 (2000)    
    網路殺手 (2000)    
    駭客尖兵 (2003)    
    陰險人物 (2004)    
    X檔案之懺悔 (2004)    
    X 檔案之惡殺 (2004)