Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田蕊妮
Crystal Tin Yue-Lai  ♀





 
Filmography (2000-2018)
 
  演員 (35 films)
    香港處男 (2000) ... Sexy
    行規 (2000)    
    救薑刑警 (2000)    
    Q畸戀人 (2000)    
    OL誘惑之各自各精彩 (2000)    
    絕世好Bra (2001) ... 場地負責人
    男歌女唱 (2001) ... KiKa Kwok
    陌路相逢 (2001)    
    奪魄勾魂 (2002)    
    金雞 (2002) ... Madam A
    每天嚇你8小時 (2002) ... Amand
    奇逢敵手 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    甜絲絲 (2004) ... 錢細
    煎釀三寶 (2004) ... Victoria
    後備甜心 (2005) ... Lisa
    童夢奇緣 (2005) ... 女警察
    瘦身 (2005) ... 施施
    神經俠侶 (2005) ... 胡警官
    師奶唔易做 (2006) ... 黃太
    超班寶寶 (2006)    
    破事兒 (2007) ... 陳太
    醒獅 (2007)    
    三不管 (2008)    
    十分鍾情 (2008)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    死神傻了 (2009) ... 何太
    花田囍事2010 (2010) ... 皇后
    勁抽福祿壽 (2011) ... 砵蘭街影后
    猛鬼愛情故事 (2011) ... 江主任
    低俗喜劇 (2012) ... 曾麗芬
    春嬌與志明 (2012) ... 娥姐
    八星報喜 (2012) ... 黃丹菲
    脫皮爸爸 (2018)