Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
陳山
Chen Shan (1)  ♂
Aliases:  常山





 
Filmography (1979-1994)
 
  動作設計 (1 film)
    烽火佳人 (1987)    
  副導演 (3 films)
    摩登女性 (1985)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
  演員 (35 films)
    七步迷蹤 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    黑色大亨 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    雙輩 (1982)    
    今之俠者 (1983)    
    玉劍留香 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    野豹 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    摩登女性 (1985)    
    鬼符身 (1985)    
    獻身 (1985)    
    猛龍煞星 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 李家焯
    靈幻童子 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    男兒無罪 (1992)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    關東太陽會 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    鍾馗嫁妹 (1994)