Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳山
Chen Shan (1)  ♂
Aliases:  常山





 
Filmography (1979-1994)
 
  動作設計 (1 film)
    烽火佳人 (1987)    
  副導演 (3 films)
    摩登女性 (1985)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
  演員 (35 films)
    七步迷蹤 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    紅色女煞星 (1981)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    雙輩 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    鬼符身 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    野豹 (1984)    
    獻身 (1985)    
    猛龍煞星 (1985)    
    摩登女性 (1985)    
    天龍地虎 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 李家焯
    靈幻童子 (1986)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    烽火佳人 (1987)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    霹靂警花 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    關東太陽會 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    鍾馗嫁妹 (1994)