Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧健泓
Patrick Tang Kin-Wang  ♂
Aliases:  鄧健弘





 
Filmography (2000-2011)
 
  演員 (24 films)
    裳在我心間 (2000)    
    賤精先生 (2002) ... Philip
    我愛一碌葛 (2002) ... Gary
    我老婆唔夠秤 (2002) ... 林Sir
    心寒 (2003) ... 陳國明下屬
    行運超人 (2003) ... 網吧客人(現代)/士兵 (古代)
    西貢的童話 (2003) ... 許冠文
    六樓后座 (2003) ... Jean
    龍咁威2003 (2003) ... 煙花市民
    兩個獨立包裝的女人 (2003)    
    男上女下 (2004) ... 蕭亮
    超索型警 (2004) ... 藍俊
    性感都市 (2004)    
    小白龍情海翻波 (2004) ... 基恩
    見習黑玫瑰 (2004) ... 古惑仔乙
    臥虎 (2006) ... 波仔
    半醉人間 (2006) ... Dave
    青蘋果 (2007) ... 文浩
    性工作者十日談 (2007) ... Tony
    美女食神 (2007) ... 廚神比賽司儀
    愛情萬歲 (2008) ... 方志豪
    神鎗手 (2009) ... 梁子聰警員
    分手說愛你 (2010) ... Sunny Deep
    我愛香港 (2011) ... 生果南, 87年街坊