Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬里鵬
Man Lee-Pang  ♂
Aliases:  謝健文,  謝見文,  謝銘文,  謝劍文





 
Filmography (1973-1999)
 
  動作設計 (5 films)
    賭命走天涯 (1978)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    臭小子 (1980)    
    女王蜂復仇 (1981)    
  助理指導 (1 film)
    拳精 (1978)    
  演員 (42 films)
    一條龍 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    蜜月追魂 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    拳精 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    龍拳 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    旅 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    臭小子 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    賣命邊緣 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    好小子II (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    好小子 (1986)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    開膛手 (1988)    
    關渡風雲 (1988)    
    大哥讓位 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    情慾世界 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    日本版 (1999)