Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王德生
Wong Tak-Sang  ♂
Aliases:  王大牌,  大牌





 
Filmography (1978-2008)
 
  演員 (79 films)
    第三把飛刀 (1978)    
    清洪幫 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    茅山道人 (1979) ... 陸金堡
    魔鬼剋星 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    再世英雄 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    失節 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    撞鬼 (1983)    
    少林與忍者 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    魔輪 (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    超級市民 (1985)    
    好小子II (1986)    
    殺夫 (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    好小子 (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    大頭仔 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    林投姐 (1988)    
    闖將 (1988)    
    東京俏姑娘 (1988)    
    台灣鏢局 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    獵鷹 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    流氓世家 (1989)    
    靚女出征 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    零時十分 (1991)    
    向異域挑戰 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    貼身保鑣 (1992)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    追捕狂人 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    千人斬 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    特警神龍 (1994)    
    鳳舞九天 (1996)    
    十三號指令 (1996)    
    枕邊物語 (1998)    
    槍下新娘 (1998)    
    深海尋人 (2008) ... 船老闆