Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倪順才
Ngai Shun-Choi  ♂
 
Filmography (1995-2018)
 
  製片 (30 films)
    海根 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    偉哥的故事 (1998)    
    暗花 (1998)    
    強姦終極篇之最後羔羊 (1999)    
    原始武器 (1999)    
    O記三合會檔案 (1999)    
    飆車之車神傳說 (2000)    
    幽谷約會 (2000)    
    九龍皇后 (2000)    
    生死拳速 (2000)    
    驚聲尖叫 (2001)    
    新流氓醫生 (2001)    
    敵對 (2001)    
    千禧願 (2001)    
    殺出個未來 (2001)    
    二五傳說 (2001)    
    玉女添丁 (2001)    
    逆天者 (2001)    
    五個嚇鬼的少年 (2002)    
    新紮師妹2 (2003)    
    下一站...天后 (2003)    
    小白龍情海翻波 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    身驕肉貴 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    色,戒 (2007)    
    武術 (2011)    
    血滴子 (2012)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
  演員 (1 film)
    暗花 (1998)    
  策劃 (1 film)
    狄仁傑之四大天王 (2018)