Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳耀林(2)
Charlie Chan Yiu-Lam  ♂





 
Filmography (1974-1993)
 
  演員 (29 films)
    翡翠馬 (1974)    
    絕招 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    密令 (1974)    
    義劫愛神號 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 廉政官員
    名女人奇異錄 (1976)    
    賣身 (1976)    
    男妓女娼 (1976)    
    水月門 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    蛇形刁手 (1978)    
    狙擊十三 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    猴形扣手 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    霍元甲 (1982)    
    獵鷹行動 (1988)    
    警花肉搏強姦黨 (1993)