Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅漢(1)
Law Hon  ♂
Aliases:  羅奇,  翟永昌





 
Filmography (1966-1979)
 
  演員 (62 films)
    山賊 (1966) ... 山賊槍手
    毒玫瑰 (1966)    
    狂戀時 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    龍門金劍 (1969)    
    飛燕金刀 (1969) ... 龍震英
    燕娘 (1969) ... 黑金剛
    人頭馬 (1969)    
    插翅虎 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    萬箭穿心 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    火併 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    壁虎 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    吉祥賭坊 (1972)    
    黑店 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 提刑大人
    七十二家房客 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    毒女 (1973)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    狼女 (1974)    
    香港73 (1974) ... 羅經理
    洋妓 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    少年與少婦 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    朋友 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    大老千 (1975)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    老虎崖 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    睡拳怪招 (1979)