Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張宗貴(1)
Cheung Chung-Kwai (1)  ♂
Aliases:  張忠貴,  小張(2)





 
Filmography (1971-2001)
 
  動作設計 (14 films)
    刺客列傳 (1981)    
    冰封奇俠 (1990)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    決戰天門 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    追捕狂人 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    東方武神 (1995)    
    街頭悍將 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 (1999)    
  副導演 (1 film)
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
  導演 (3 films)
    玫瑰性殺手 (1996)    
    黑幫花剌 (1996)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)    
  助理指導 (1 film)
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
  演員 (149 films)
    龍形八劍 (1971)    
    硬碰硬 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    惡報 (1972)    
    大盜 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    山東老娘 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    鐵漢 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    大太監 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    血玉 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    血連環 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    神龍 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    神捕 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    神腿 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    金劍 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    手指拗出 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 酒客
    刺客列傳 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    黑圈套 (1982)    
    陰忌 (1982) ... 張雲
    血旗變 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    殘缺雙雄 (1982)    
    七武士 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    楚留香大結局 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    策馬入林 (1984)    
    洪隊長 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    好小子II (1986)    
    小生獻醜 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    蝴蝶夢 (1989)    
    月夜花 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    鬼整人 (1991)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    千人斬 (1993)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    玫瑰性殺手 (1996)    
    職業情人 (1997)    
    街頭悍將 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    驚艷危情 (1999)    
    日本版 (1999)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 (1999)    
    龍虎兄弟 (1999)