Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王寶玉
Wang Pao-Yu  ♀
Aliases:  왕보옥





 
Filmography (1976-1994)
 
  演員 (52 films)
    傳奇方世玉 (1976)    
    火星人 (1976)    
    風飄飄鬼飄飄 (1977) ... 繡花
    微笑 (1977)    
    情深愛更深 (1977)    
    杜鵑花開時 (1977)    
    十個千金要出嫁 (1977)    
    烏盆冤魂 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    梨花劫 (1979)    
    瞎眼的藝妲 (1979)    
    神捕 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    南海島血書 (1979)    
    白狐 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    廖添丁 (1979)    
    新西廂記 (1979)    
    春風春雨絲絲情 (1979)    
    香火 (1979)    
    桃花戀 (1979)    
    雙龍過江 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    十八個女兒要出嫁囉 (1980)    
    媽媽十一歲 (1981)    
    朱秀華還魂記 (1981)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    鬼屋禁地 (1981)    
    邪魔 (1981)    
    心事誰了解 (1982)    
    十張王牌 (1982)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    雙輩 (1982)    
    小精靈吃頑皮鬼 (1982)    
    殺人玫瑰 (1982)    
    血嬰 (1983)    
    人間男女 (1985)    
    街頭花 (1986)    
    飢渴的愛 (1986)    
    女郎!女狼 (1986)    
    新町點煙盤 (1986)    
    曾文溪之戀 (1986)    
    紋身魔女 (1988)    
    激動情火 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    情鎖高危日 (1988)    
    摧花之狼 (1988)    
    沒卵頭家 (1989)    
    月夜花 (1989)    
    妖姬 (1994)