Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳文忻
Natalie Ng Man-Yan  ♀





 
Filmography (2000-2019)
 
  演員 (25 films)
    偷吻 (2000)    
    刑 (2000) ... 大枝妻
    裳在我心間 (2000)    
    跑馬地的月光 (2000)    
    內有惡警 (2001)    
    情迷大話王 (2001) ... 神婆
    現代女性 (2001)    
    終極強姦獸性誘惑 (2001)    
    35米厘兇心人 (2002)    
    我愛夏日長 (2002)    
    新紮師姐之不安全地帶 (2003)    
    新紮師姐 (2003)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    子夜狂奔 (2004)    
    新紮師姐之百分百型警 (2004) ... 瑩
    六壯士 (2004)    
    陰氣逼人 (2005)    
    飄移凶間 (2005)    
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    死心不息 (2006)    
    失憶 (2006)    
    一樓一鬼 (2007)    
    一夜驚情 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    恭喜八婆 (2019)