Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賀蘭生
Nishimoto Tadashi  ♂
Aliases:  賀蘭山,  西本正,  倪夢東
 
Filmography (1957-1978)
 
  攝影 (49 films)
    神秘美人 (1957)    
    異國情鴛 (1958)    
    不了情 (1961)    
    燕子盜 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    武則天 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    妲己 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    春滿乾坤 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    釣金龜 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    獵人 (1969)    
    那個不多情 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    殺機 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    五枝紅杏 (1971)    
    猛龍過江 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    勾魂艷鬼 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    慾潮 (1974)    
    中國超人 (1975)    
    北少林 (1976)    
    死亡遊戲 (1978)