Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳煒倫
Jack Ng Wai-Lun  ♂
Aliases:  吳偉倫

 
Filmography (2000-2018)
 
  副導演 (1 film)
    重裝警察 (2001)    
  導演 (1 film)
    寒戰II (2016)    
  演員 (1 film)
    火龍 (2010) ... 鄧醫生
  場記 (1 film)
    江湖告急 (2000)    
  策劃 (3 films)
    火龍 (2010)    
    線人 (2010)    
    逆戰 (2012)    
  編劇 (15 films)
    重裝警察 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    千機變 (2003)    
    愛•作戰 (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    証人 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    火龍 (2010)    
    線人 (2010)    
    逆戰 (2012)    
    激戰 (2013)    
    魔警 (2014)    
    寒戰II (2016)    
    捉妖記2 (2018)