Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫榮志
Sun Jung-Chi  ♂
Aliases:  孫榮吉,  孫阿吉





 
Filmography (1972-1991)
 
  動作設計 (16 films)
    浪子狄十三 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    五花箭神 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    大地勇士 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    陽陽俊 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    七武士 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    霹靂情 (1985)    
  演員 (52 films)
    忍 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    虎拳 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    大佬 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    紅孩兒 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    中原鏢局 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    千刀萬里追 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    大地勇士 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    熱血 (1981)    
    七武士 (1982)    
    女忍者 (1983)    
    甲子玄機 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    天天天藍 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    立體奇兵 (1989)    
    神秘彎刀 (1991)