Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
程步高
Cheng Pu-Kao  ♂
 
Filmography (1924-1961)
 
  副導演 (1 film)
    如此天堂(前集) (1931)    
  導演 (39 films)
    水火鴛鴦 (1924)    
    小英雄劉進 (1929)    
    浪漫女子 (1930)    
    上海之戰 (1932)    
    落霞孤鶩 (1932)    
    春蠶 (1933)    
    滿江紅 (1933)    
    狂流 (1933)    
    華山艷史 (1934)    
    到西北去 (1934)    
    女兒經 (1934)    
    夜來香 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    小玲子 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    夢里乾坤 (1937)    
    夜奔 (1937)    
    亂世兒女 (1947)    
    怨偶情深 (1948)    
    海誓 (1949)    
    春城花落 (1949)    
    錦繡天堂 (1949)    
    瑤池鴛鴦 (1951)    
    愛的俘虜 (1951)    
    歡喜冤家 (1954)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    舊愛新歡 (1954)    
    迷途的愛情 (1955)    
    少女的煩惱 (1955)    
    玫瑰岩 (1956)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    鳴鳳 (1957)    
    蘭花花 (1958)    
    有女懷春 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    機伶鬼與小懶貓 (1959)    
    脂粉小霸王 (1960)    
    美人計 (1961)    
  編劇 (3 films)
    離婚 (1928)    
    夜來香 (1935)    
    亂世兒女 (1947)