Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾楚霖
Tsang Choh-Lam  ♂
Aliases:  曾楚琳,  曾楚林,  曾礎霖





 
Filmography (1947-1989)
 
  副導演 (1 film)
    矇查查搵食 (1967)    
  助理指導 (1 film)
    新馬仔拍拖被辱 (1967)    
  演員 (395 films)
    黃金潮 (1947)    
    仙童玉女 (1948) ... 紳士
    忍棄枕邊人 (1949) ... 同事丙
    孤兒淚 (1949) ... 醫生
    有冤無路訴 (1949)    
    孽海癡魂(上集) (1949) ... 白香詞
    黃飛鴻傳(上集) (1949)    
    神經公爵 (1949) ... 傻超
    辣手碎情花 (1949)    
    羅宮春色 (1949)    
    狄青 (1949) ... 番將
    到處惹相思 (1949) ... 雜役
    滿江紅 (1949) ... 老巡警
    孽海癡魂(下集大結局) (1949) ... 白香詞
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949)    
    夜半鐘聲 (1950)    
    法網難逃 (1950)    
    關東小俠大戰女鏢師 (1950)    
    野花香 (1950)    
    月媚花嬌 (1952)    
    海棠花濺淚 (1952) ... 歹徒乙
    女少爺 (1952)    
    佳人有約 (1953)    
    川島芳子 (1955)    
    五虎將 (1955) ... 阿狗
    詐痲納福 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    霸王妖姬 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    寶刀美人 (1956) ... 小耗子
    梅娘 (1956)    
    奇人奇遇 (1956)    
    999命案 (1956) ... 記者甲
    東床佳婿 (1956)    
    打劫陰司路 (1957)    
    薛平貴與王寶釧 (1957) ... 孫斌
    大冬瓜 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    王先生著錯老婆鞋 (1959)    
    王先生行正桃花運 (1959)    
    搭錯線 (1959) ... -
    嬌娃 (1959) ... 茶房
    二世祖盲公問米 (1959) ... 陳大文
    十兄弟 (1959) ... 大口九
    七兒八女九狀詞 (1960) ... 師爺
    野玫瑰之戀 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    黑吃黑 (1961) ... 酒保
    歡喜夫妻 (1961)    
    仙笛神龍(上集) (1961) ... 崑崙草上飛招雨
    太太緝私團 (1961) ... 侯如海
    天倫(下集) (1961) ... Robert
    秋風秋雨 (1962)    
    水觀音三戲白金龍 (1962)    
    真假洞房春 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    星島姊妹花 (1963) ... 曾仔
    老襯行大運 (1963)    
    三傻尋女 (1963) ... 飛仔
    一對好冤家 (1963)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    一樓十四伙 (1964) ... 曾佐治
    情天長恨 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    瘋婦 (1964) ... 阿九
    摩登二世祖 (1964) ... 蛇仔炳
    新啼笑姻緣 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    999毒天鵝 (1964) ... 陳手下
    玉堂春 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    改期添丁 (1964) ... 差利
    聊齋誌異 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    南北雙雄 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    西遊記 (1966)    
    青青河邊草 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    亂世兒女 (1966)    
    金嬌銀更嬌 (1966)    
    通天曉 (1966)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    女探黑天鵝 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    珊珊 (1967) ... 丁楠友人
    飛天女郎 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    矇查查搵老婆 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    多情妙賊 (1968) ... -
    春滿乾坤 (1968)    
    保鏢 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    三笑 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    浪子佳人 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    四武士 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    飛燕金刀 (1969) ... 龜奴
    慾燄狂流 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    殺機 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    春火 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    滿肚密圈 (1970) ... 伙記
    一池春水 (1970)    
    無名英雄 (1971) ... 龜奴
    鏢旗飛揚 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    追擊 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    情人的秘密 (1971)    
    聾啞劍 (1971) ... 柳家黨從
    夕陽戀人 (1971)    
    迷你老爺車 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    火併 (1971)    
    血符門 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    群英會 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    淘氣公主 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    拳門 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 觀眾
    霹靂拳 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    水滸傳 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    快活林 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大徐害 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    土匪 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    毒女 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    大鄉里八面威風 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    絕招 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    香港73 (1974) ... 替死鬼
    天網 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    阿福撈世界 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    斬草除根 (1975)    
    大老千 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    阿牛發達記 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    半斤八兩 (1976) ... 炸彈鬼
    官人我要 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    賣身 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    人蛇鼠 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 店小二
    決殺令 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 店伴
    風花雪月 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    入冊 (1977)    
    扭計三星 (1977)    
    四二六 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 店伴
    多情劍客無情劍 (1977)    
    大男人 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    烏龍濟公 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    問你怕未 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 蛇王手下
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    剝錯大牙折錯骨 (1978)    
    笑傲江湖 (1978) ... 客店夥計
    出閘虎 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    林世榮 (1979) ... 打更人
    老鼠拉龜 (1979)    
    大鬥大 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    瘋劫 (1979)    
    地獄無門 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    阿燦正傳 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    孽種 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    發圍 (1980)    
    邊緣人 (1981)    
    線人 (1981)    
    追女仔 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    撞板神探電子龜 (1981)    
    大力小水手 (1981)    
    獵頭 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    花劫 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    田雞過河 (1983)    
    上海灘續集 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 資方搞事臥底
    上海灘 (1983)    
    岩晒Key (1983)    
    君子好逑 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    通天拍檔 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    小狐仙 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    歡場 (1985)    
    青春差 (1985)    
    英雄無淚 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    魔高一丈 (1987)    
    鬼咁串 (1988)    
    最佳損友闖情關 (1988)    
    點指賊賊 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    法內情 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
  策劃 (1 film)
    神燈 (1960)