Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金世玉
Gam Sai-Yuk
Aliases:  金四玉,  김사옥





 
Filmography (1973-1990)
 
  演員 (22 films)
    黑道行 (1973)    
    少林和尚 (1974)    
    太極八蛟 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    燈籠街 (1977)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    笑拳怪招 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979) ... 巨木
    笑拳 (1980)    
    妖蛇拳 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    苦海女神龍 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    女愛拳 (1982)    
    人頭蛇 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
  策劃 (1 film)
    小鬼大哥大 (1990)