Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林榮
Lam Wing (1)
 
Filmography (1961-1991)
 
  演員 (2 films)
    太平天國女英雄 (1961) ... 義士
    未曾留下地止 (1975)    
  燈光 (17 films)
    新貼錯門神 (1979)    
    阿燦正傳 (1980)    
    第一類型危險 (1980)    
    公子嬌 (1981)    
    殺出西營盤 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    無名火 (1984)    
    女人風情話 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    八喜臨門 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    八兩金 (1989)    
    人在紐約 (1990)    
    何日君再來 (1991)