Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳浩銘
Chan Ho-Ming (1)  ♂

 
Filmography (2001-2015)
 
  副導演 (22 films)
    我左眼見到鬼 (2002)    
    PTU (2003)    
    絕世好賓 (2004)    
    千杯不醉 (2005)    
    AV (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    十分愛 (2007)    
    心想事成 (2007)    
    機器俠 (2009)    
    滅門 (2010)    
    毋、亡我 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    異空危情 (2010)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    天生愛情狂 (2012)    
    盲探 (2013)    
    搏擊奇緣 (2015)    
    迷城 (2015)    
  演員 (2 films)
    廢柴同盟 (2001) ... 超 P.A
    十分愛 (2007) ... Frankie
  場記 (10 films)
    暗戰2 (2001)    
    每天嚇你8小時 (2002)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    PTU (2003)    
    新紮師妹2 (2003)    
    下一站...天后 (2003)    
    七年很癢 (2004)    
    追擊8月15 (2004)    
    A-1頭條 (2004)